Екип

ЗАЕДНО СЪЗДАВАМЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МЛАДЕЖКИ ПОДКАСТИ В БЪЛГАРИЯ!

Светла Рангелова


Светла Рангелова е родена през 1991 година. Завършва актьорско майсторство за драматичен театър в НАТФИЗ. Прави магистратура по кинорежисура в НБУ. Към момента работи в кастинг департамента на Ню Бояна и е актриса на свободна практика. В свободното си време се заминава с доброволческа дейност. От няколко години е част от Сдружение 365, което организира безплатните туристически обиколки на София (Free Sofia tour).

Светла е страстно запалена по кино, театър и история. Мотивира я нуждата да разказва истории. От сцената, екрана или показвайки родния си град на туристите. Смята, че има истории, които е важно да бъдат разказани, защото са извор на вдъхновение и могат да ни помогнат да бъдем по-осъзнати като хора и активни граждани на обществото.

Деница Димитрова


Деница Димитрова завършва Връзки с обществеността в Софийски университет. Още по време на обучението си има късмета и възможността да работи 2 години на длъжността PR в Театър Българска Армия. По време на работата си създава и менажира събития и кампанията „Дари книга, ела на театър“. В рамките на 2 издания са събрани над 7 000 тома за редица читалища, деца в неравностойно положение, две детски болнични отделения, едно училище.
Преди 5 години е поканена да бъде един от съоснователите, към днешна дата автор и редактор, на LoveTheater.bg Това е първият сайт в България, посветен изцяло на театъра и с екип, който извършва дейността си доброволчески.
Има 7 години актьорски опит в различни театрални студии и е доброволец към Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански". Деница се интересува от живопис, театър, социално предприемачество и всестранни форми на любов. Продължава да търси своето истинско призвание.

Асен Наков


Асен Наков е на 23 години и има различни интереси, всеки един от които е възникнал в стремежа му да се усъвършенства и да бъде по-пълноценен човек. Интересува се от изучаването на нови езици, от проблемите с опазването на околната среда и от политическите и икономически трендове по света. Стреми се винаги да бъде наясно с това, което се случва около него, да е запознат с новините от България и света и да взима активно участие, да подобрява и да допринася към колективите, към които принадлежи.

Завършил е Националната природо-математическа гимназия с профил физика и впоследствие, в продължение на 2 години, следва квантова физика във Физическия факултет на Софийски университет. След преосмисляне на приоритетите си и целите, които иска да постигне, взима решението да смени посоката си на развитие и сега е студент втора година в Нов български университет със специалност „Управление на бизнеса и предприемачество“.

Михаил Петров


Михаил Петров е на крехките 20 години. Роден е в град Сливен, но в момента учи в столицата - като студент по журналистика в Софийски университет. Някои от нещата, които харесва са:
киното, музиката, литературата, приключенията и хората със свободен дух.

Някои от нещата, които не харесва са:
дезинформацията, пасивността и липсата на критична мисъл.

Счита себе си за социално осъзната личност с интерес в международните отношения и културата. В заетото си време чете, комуникира и се образова, а в свободното - пише, пътува и се вдъхновява.


Ани Павлова


Ани Павлова е на 19г. Родена е в един красив областен град, древен и млад като Балкана или по-просто – родена е във Враца. От 8-годишна тренира лека атлетика, като се състезава в дисциплините скок дължина и троен скок. Учи в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ със специалност „Право“. Не знае какво ще се случи след 5 години, когато завърши, но мечтае да стане журналист.
Голямата й страст е да разказва истории, да показва на хората тях самите, личните им преживявания и моментите, които са ги направили такива, каквито са. Обича и цени истината, затова винаги проверява информацията и често реагира силно емоционално на фалшивите новини, особено когато става въпрос за обществено значими теми. Надява се един ден хората да бъдат по информирани и синдромът “fake news” да изчезне. Всъщност се надява един ден именно младите хора да успеят да променят това.

Ана Вълева


По професия Ана е специалист Подбор на кадри в ИТ сектора, по образование - ПР специалист, а за свое призвание смята опазването на природата, кариерното ориентиране и обогатяването в културен план на младото поколение.

Била е активист в БМЧК близо 3 години, както и доброволец на София Филм Фест. Преминала е обучение към Програма "Достъп до Информация", както и други на теми като "Управление на времето", "Управление на конфликти на работното място" и "Емоционална интелигентност".

Позитивизмът, любовта към хората и природата и любовта към книгите са определящи за нея. В свободното й време ще я намерите или на някоя екопътека, в някои градски парк (за предпочитане с удобни пейки за четене) или в стремеж към победа в бордови игри с приятели.

Чавдар Островски


Чавдар Островски е на 26 години от София. Голямата му любов е театърът, на който е дал близо 9 години от живота си. Завършил е културология в Софийски университет, което му разширява светогледа изключително много и интересите му стават много и разностранни. Голям фен е на историята, но по-скоро на отделни етапи от нея, на които дължим съвременния свят, който познаваме днес. Извън сериозната и дълбоко културно-философска част от живота си, се озовава в сферата на комуникациите. Прясно завършил семестриално "Връзки с обществеността", пак в Софийски университет, но този път магистър.
С комуникации се занимава и професионално. В момента той е част от соушъл екипа в дигитална агенция и отговаря за онлайн представянето на няколко големи бранда в социалните мрежи. Харесва работата си, защото определено го предизвиква да излиза от зоната си на комфорт, а ежедневните предизвикателства поддържат нивото на адреналин потоянно. Основното му хоби е пътуването. Изключителен фен е на Южна Европа и Средиземноморието, а плановете му са да стигне и до Южна Америка.

Виктория Костова


Виктория Костова има опит в областта на културата, по-конретно в нишата на организация и координация на събития, както и в работата с хора, принадлежащи към различни социални групи. Работила е за ОСАИК „36 МАЙМУНИ" като асистент - културен мениджър, а през последните години работи за фестивала One Dance Week на позиции „Логистичен и продукционен оператор" и „Мендижър рекламни партньорства", както и за други проекти, управлявани от Фондация „ЕДНО за култура и изкуства" (тя е и тур мениджър на съвременната танцова компания Gaya Dance Company (CAGED). Работила е за неправителствени организации в областта на екологията, предприемачеството и младежката работа. Има голям интерес към различните социални тенденции, съвременните сценични изяви и алтернативни образователни методи, затова в момента помага на „Пространство за учене - Пътеки" със създаване на проекти. Има практики към Център за култура и дебат „Червената къща“, „Гьоте институт - София" и „Кинематограф".
Тя е преминала редица обучения за адаптиране на методи, създадени от професионалисти в изкуството, към любителската сфера с цел автентично изразяване на личността и изграждане на принадлежност към общност. В момента учи „Журналистика" в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и подпомага проекти на независими театрални практици.

Ивета Ангелова


Ивета Ангелова е на 21 години. Родом е от Варна, но учи и работи в София. Учи журналистика в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. В професионален план е медиен анализатор във водеща агенция за медиен мониторинг и анализ в Югоизточна Европа. Дълги години тренира различни видове спорт, но отскоро това е предимно хоби. Мечтае да посети далечни народи, да проучи чужди култури и да слуша различни езици.
Голямата й страст са книгите. Получавала е няколко национални отличия за творческо писане, като мечтае някой ден да издаде книга, която да бъде високо оценена. Активен член е към неправителствена организация, чийто приоритет е развитието на образователната система в България. Вярва, че младите хора могат да бъдат двигател към промяната.

Аделина Василева


Аделина Василева е на 19 години от град Пловдив. Вдъхновява се от изкуството във всичките му форми, но най-голямата й страст са танците, с които се е занимавала близо пет години.

Обича да пътува, да опознава чужди култури и да се запознава с нови хора, за което й помага другата й страст - изучаването на чужди езици.

Мечтата й е да се развива в сферата на медиите и комуникациите. Става част от екипа на КАНАЛ 4, защото смята, че тя и връстниците й се нуждаят от пространство, в което да се поставят теми, които вълуват новото поколение .