ЗАЕДНО СЪЗДАВАМЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ МЛАДЕЖКИ ПОДКАСТИ В БЪЛГАРИЯ!

2024-04-21_220357

Владимир Станков

Владо е човекът, който направи студиото да функционира така добре. Оправя видео, аудио, а не рядко и води епизоди в Канал 4. В момента завършва медицина.

Владо е част от Канал 4 от Сезон 2

2024-04-21_220712

Никола Иванов

Никола още не се е престрашил да застане пред камера, но пък помага много с визиите на епизоди, със снимането и всякакви други дейности по организацията на процеса

Никола е част от Канал 4 от Сезон 3

Кристиян Василев

Крис е един от нашите водещи. Също учи медицина, но някак намира възможността да участва в епизодите на Канал 4 като интерсен начин да каже онова, което мисли.

Крисе част от Канал 4 от 2024 г.

Милена Галунска

Милена е здравият разум в екипа. Занимава се с писане на текстове, социални мрежи и дава изключително ценна обратна връзка по епизодите.

Милена е част от Канал 4 от 2024 г

Buba Atanasova

Любомира Атанасова

Любомира (Буба) е координаторът на всичко и всички в Канал 4. Пише текстове, следи графици, ръчка хора. И много я бива в това.

Буба е част от Канал 4 от Сезон 2

2024-04-21_232856

Георги Стайков

Георги обича да пише и е щастлив, когато думите се нареждат „правилно“ и изпод пръстите му се появяват истории. В този сезон той е един от основните водещи.

Георги е част от Канал 4 от Сезон 2

Тина Тодорова

Тина Тодорова

Тина е завършила журналистика и вече има опит като репортер. Така някак по съвсем естествен начин се нареди сред основните водещи на Канал 4.

Тина е част от Канал 4 от 2024 г.

Йоана Ризова (Йо)

Йоана Ризова (Йо)

Йо се приедини към екипа, за да помага с визиите на епизодите, но постепенно и съвсем естествено стана активен участник във всички срещи за планиране на епизоди.

Йоанае част от Канал 4 от 2024 г.

Участници в предходни сезони

Николай Гечев

Николай Гечев

Николай Гечев е родом от Пловдив. За него непрекъснатото задаване на важни въпроси, стремежът към придобиване на нови знания и умения, както и активната употреба на критична мисъл са есенциални ценности.“

Включва се в екипа в първи сезон на Канал 4

Асен Наков

Асен Наков

Стреми се винаги да бъде наясно с това, което се случва около него, да е запознат с новините от България и света и да взима активно участие, да подобрява и да допринася към колективите, към които принадлежи.

Включва се в екипа в Сезон 1 на Канал 4

Ана Вълева

Позитивизмът, любовта към хората и природата и любовта към книгите са определящи за нея. В свободното й време ще я намерите или на някоя екопътека, в някои градски парк (за предпочитане с удобни пейки за четене) или в стремеж към победа в бордови игри с приятели

Ана е част от екипа още от Сезон 1 на Канал 4

Виктория Костова

Виктория Костова има опит в областта на културата, по-конретно в нишата на организация и координация на събития, както и в работата с хора, принадлежащи към различни социални групи.

Вики е част от екипа от Сезон 1 на Канал 4

Юлиана Динева

Юлиана Динева

Харесва да говори сложно и по много О_о и да се въобразява на експерт навсякъде по всяко време, докато пелтечи в екзалтация.

Юлиана е част от Канал 4 от Сезон 1

Ивета Ангелова

Ивета Ангелова

Ивета Ангелова е от Варна, Мечтае да посети далечни народи, да проучи чужди култури и да слуша различни езици.

Голямата й страст са книгите. Получавала е няколко национални отличия за творческо писане.

Иви е в Канал 4 от Сезон 1

Чавдар Островски

Чавдар Островски

Чавдар Островски е от София. Голямата му любов е театърът, на който е дал близо 9 години от живота си. Завършил е културология в Софийски университет.

Чочо е в Канал 4 от Сезон 1

Roberta Koleva

Роберта Колева

Роберта е от София. Завършила е „Антропология“ в НБУ с втора специалност „Психология“. В канал 4 тя дори имаше собствена рубрика „Антропологика“

Бети е в Канал 4 от Сезон 2

Viktoriya Tabakova

Виктория Табакова

Виктория (Киви) работи като Координатор младежка ангажираност към WWF България.В Канал 4 тя беше активно включена в Екокаст – рубриката за природата и нейното опазване

Киви е част от Канал 4 от Сезон 2

Ния Мишонова

Ния Мишонова

Ния Мишонова е родом от София.
Завършила е Първа английска езикова гимназия. В момента следва медицина. В канал 4 тя имаше своя рубрика ВдъхновеНия.

Ния е част от Канал 4 от Сезон 2

Александър Милчев

Александър Милчев

Появил се през 95-та в бяло-сива София, Александър Милчев до ден-днешен се опитва да открие причинно-следствената връзка от това събитие. Учил за две години в НАТФИЗ, впоследствие завършва кинорежисура във Фалмут, Великобритания.

Александър е част от Канал 4 от Сезон 2

Михаил Петров

Михаил Петров

Михаил Петров е от град Сливен, но в момента учи в столицата – като студент по журналистика в Софийски университет.

Мишо е част от Сезон 1 на Канал 4

deni-scaled

Деница Димитрова

Деница Димитрова завършва Връзки с обществеността в Софийски университет. Има 7 години актьорски опит в различни театрални студии и е доброволец към Международен студентски театрален фестивал „Данаил Чирпански“.

Дени е част от Сезон 1 на Канал 4

Аделина Василева

Аделина Василева

Аделина Василева е от град Пловдив. Вдъхновява се от изкуството във всичките му форми, но най-голямата й страст са танците, с които се е занимавала близо пет години.

Ади е част от Сезон 1 на Канал 4