SONY DSC

Александър Куманов

+359 885 72 80 80

Сашо е директор на Фондация 42 и от вече повече от 8 години се занимава с организацията на мотивационни събития в България, свързани с изграждането и развитието на общности, провокирането на активна гражданска позиция и насърчаване на дарителството, социалното предприемачество и доброволчеството. Най-разпознаваемото сред тях е Форум КЛЮЧ.

sasho@42training.org

https://www.facebook.com/alexkumanov

milena-kluch

Милена Захариева

+359 897 557 333

Милена е част от екипа на Фондация 42, 42 тренинг и Форум КЛЮЧ. Вече над 15 години тя работи с млади хора за подобряване на уменията им за общуване, презентиране, професионално ориентиране. Заедно със Сашо развиват обучителни програми и организират различни публични и корпоративни мотивационни събития.

milena@forum-klyuch.info

https://www.facebook.com/milena.zaharieva.5

Георги Ненов

Георги Ненов

www.thesuperhumanpodcast.net

Георги е двигателят зад подкаста Свръхчовекът с Георги Ненов. Преди 3 години той се връща от Германия, след като напуска работа в голяма международна фирма и стартира собствен проект, който днес е с над 160 епизода и със сигурност познавате. В Канал 4 той е част от екипа, който с опита си ще подпомага участниците, за да направим от Канал 4 една супер готина платформа за младежка информация

georgi@thesuperhumanpodcast.net

https://www.facebook.com/thesuperhumanpodcast/

Milena Chakandrakova

Милена Чакандракова

www.katrafm.com

Милена е изпълнителен директор на КАТРА ФМ – Пловдив и като такава от 1999 г. се занимава с подбора на журналисти, рекламни специалисти и редактори. КАТРА ФМ е радио с 20 годишна история. Първото българско радио за съвременна музика и единствената местна частна станция в Пловдив. Програмата е насочена към информационната потребност, любопитството, удоволствието и развлеченията на слушателя. В нашия екип тя ще има ролята на експерт по медийна среда, теми за подкаст и технически въпроси.

reklama@katrafm.com

https://www.facebook.com/RadioKATRAFM/

Стилиян Ринков

Стилиян Ринков

https://rinkoff.online/bg/

Стилиян Ринков е медиен консултант и продуцент за бизнеси и нестопански организации. Специалността му е тонрежисура и медийни технологии.През 2015 започва да работи в https://rinkoff.online , а през 2020-а стартира https://thepodcast.place

stiliyan@rinkoff.online

https://www.facebook.com/stiliyan.rinkov