Ментори

Александър Куманов

кратко описание

+359 885 72 80 80


Сашо е директор на Фондация 42 и от вече повече от 8 години се занимава с организацията на мотивационни събития в България, свързани с изграждането и развитието на общности, провокирането на активна гражданска позиция и насърчаване на дарителството, социалното предприемачество и доброволчеството. Най-разпознаваемото сред тях е Форум КЛЮЧ.

Милена Захариева

кратко описание

+359 897 557 333


Милена е част от екипа на Фондация 42, 42 тренинг и Форум КЛЮЧ. Вече над 15 години тя работи с млади хора за подобряване на уменията им за общуване, презентиране, професионално ориентиране. Заедно със Сашо развиват обучителни програми и организират различни публични и корпоративни мотивационни събития.

Георги Ненов

кратко описание

www.thesuperhumanpodcast.net


Георги е двигателят зад подкаста Свръхчовекът с Георги Ненов. Преди 3 години той се връща от Германия, след като напуска работа в голяма международна фирма и стартира собствен проект, който днес е с над 160 епизода и със сигурност познавате. В Канал 4 той е част от екипа, който с опита си ще подпомага участниците, за да направим от Канал 4 една супер готина платформа за младежка информация

Милена Чакандракова

кратко описание

www.katrafm.com


Милена е изпълнителен директор на КАТРА ФМ - Пловдив и като такава от 1999 г. се занимава с подбора на журналисти, рекламни специалисти и редактори. КАТРА ФМ е радио с 20 годишна история. Първото българско радио за съвременна музика и единствената местна частна станция в Пловдив. Програмата е насочена към информационната потребност, любопитството, удоволствието и развлеченията на слушателя. В нашия екип тя ще има ролята на експерт по медийна среда, теми за подкаст и технически въпроси.

Стилиян Ринков

кратко описание

https://rinkoff.online/bg/


Стилиян Ринков е медиен консултант и продуцент за бизнеси и нестопански организации. Специалността му е тонрежисура и медийни технологии.През 2015 започва да работи в https://rinkoff.online , а през 2020-а стартира https://thepodcast.place