октомври 25, 2022

Европейски доброволец в България – с Десислава Господинова

Десислава Господинова е доброволец с интереси в областта на активното гражданство и възможностите за развитие на младите хора.
октомври 19, 2022

Европейски доброволец в Австрия – с Мила Николова

Мила Николова е доброволец с интереси в околната среда, екологията и работата с деца. За този именно опит като доброволец по Европейска доброволческа служба в Румъния и Австрия става дума в това интервю.
октомври 15, 2022

Европейски доброволец в Украйна – с Елизабет Маринова

Елизабет Маринова ни разказва за своя доброволчески проект в Украйна, малко преди да избухне войната. Там тя е изкарала шест месеца, работейки с деца и младежи.
октомври 10, 2022

Еразъм студент в Германия – с Виктория Маринова

Виктория Маринова ни разказва за своя доброволчески опит в София филм фест и всико което в един момент довежда до това да бъде Еразъм студент в Германия.
октомври 4, 2022

Европейски доброволец в Португалия – с Карина Азизян

Карина Азизян ни разказва за своя доброволчески проект в Португалия, където тя е подпомагала дейността на един детски център.
септември 28, 2022

Европейски доброволец в Полша – с Ася Томашек

Ася Томашек в момента подпомага дейността на Международен младежки център Перник, но причината да се срещнем с нея е свързана с онази незабаравима една година, която тя е прекарала в Полша, близо до Варшава, в един детски център.
септември 19, 2022

Европейски доброволец – с Вероника от Агора-Пловдив

Преди няколко години Вероника се отделя заедно с приятели от Национален алианс за работа с доброволци и създава Сдружение Агора в Пловдив.
септември 14, 2022

Доброволец по европейски – с Хелиана Велинова

Хелиана (или Хели) е забъркана в адски много проекти, голяма част от тях обаче имат проследим корен назад във времето към едно селце в Словакия, където тя е изкарала една година като доброволец по Европейска доброволческа служба.
септември 2, 2022

Доброволец по европейски – с Алек Йорданов от ММЦ Перник

Алек Йорданов е от Международния младежки център в Перник. Замесвал се е в много доброволчески инициативи, променящи града му, както и увличащи младите хора в него.
август 30, 2022

Европейски доброволец напът за Испания – с Дейанира Борисова

Дейанира Борисова е доброволец от много време и е участвала в различни проекти - намирала ги е през платформата Timeheoroes.bg, но е пътувала и в Испания и Дания по Програма Еразъм +.
август 23, 2022

Европейски доброволец в Швейцария – с Хинка Станимирова

Хинка Станимирова е психолог. Но преди време е била в Швейцария на разноски на ЕС по програма Еразъм.
август 18, 2022

Европейски доброволец – с Данило Джалович от Сърбия

Преди Време Данило е бил част от доброволците по проеграма Еразъм + в България. Включил се е в два проекта, за които ще чуете малко повече информация, ако видите или изслушате епизода в нашите платформи.
Тези епизоди бяха част от дейностите, които нашите доброволци по Програма Европейски корпус за солидарност създадоха през втората половина на 2022 г. Проект Форум КЛЮЧ, който се реализира с подкрепата на Европейската комисия и Центъра за развитие на човешките ресурси целеше да ангажира 4-ма младежи, които да подпомагат дейностите на Фондация "Четиридесет и две" при реализацията на всички събития и аудио-визуални продукции, които правим, с цел да насърчим критичното мислене и гражданската активност на техните връстници.

СНИМКИ ОТ ДЕЙНОСТИТЕ