Канал 4 Епизод 38 – Как ни повлияха видеоигрите?

В този епизод Иви и Асен от екипа ни разговарят за влиянието в живота им на видеоигрите, което са усетили и сега, от перспективата на отминало време, могат да оценят като позитивно и негативно.

И, ако си мислите, че това е поредният епизод изпълнен с хейт към „седенето пред екрана и преавене на нищо“ или пък с някакви приповдигнати фрази от типа „кой каквото иска да мисли, ама на мен ми беше яко“ – ще се излъжете. Говорят доста откровено какво са взели от видеоигрите, какво са развили като умения и отношение към нещата, но и какво сега оценяват като пропуснато време. Въобще разговорът си е напълно откровен и осмислен и е напълно в посоката на активното гражданство, защото видеоигрите освен всичко, имат отношение и към точно това – как да станем малко по-осмислени граждани.

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Монтажът направи Александър Куманов от Фондация 42.  Джинглите в този епизод бяха записани със съдействието на Милена Чакандракова от радио Катра ФМ.

Този подкаст се реализира в рамките на проект „Канал 4“, финансиран от Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg)., с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.  „Канал 4“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: