Печатът е мъртъв. Да живее печатът! | Разговор с Панайот Стефанов от сп. „Нула32. Канал 4 S2E32 CultiCast

Последвайт

В днешния епизод на Culticast Роберта ни среща с Панайот Стефанов – издател и главен редактор на пловдивското списание за градска култура и стил „Нула32“.

Разговорът преминава през теми като настоящето и бъдещето на печата и медийната култура у нас, за да стигне чак любимия град на Тепетата.

Ще чуете защо можеш да си пловдивчанин и без да си роден в Пловдив, кой обича да чете списания, как се стои далеч от в познатата журналистическа рутина и какво е „добър“ текст.

Панайот ще ни разкаже и за интересната история на сп. „Нула32“ – от самото начало, когато е все още първи курс журналистика в СУ, до всички перипетии и закъснели решения, които са открили през седемте години на неговото издаване…

Не пропускайте да чуете още от разговорa в целия епизод!

е ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: