Канал 4 – Епизод 36: Стажуването в ту-ду листа ли ти е?

„Всеки българин може да си отговори сам на въпроса какво означава България за него и какво не е“. Това са думи на Никола Бойков, който е продуктов мениджър, но и активно участва в процеса по подкрепа на развитието на служителите на Paysafe. С него разговаря Ани от екипа на Канал 4.
Какво го мотивира?
Как организира деня си?
Какви според него са силните страни на българите ?

В този епизод обаче говорим и за нещо много важно – какво трябва да знаеш и можеш, за да създадеш смислена стажантска програма, която подкрепя развитието на хората. И тя не е насочена конкретно към ИТ специалисти. Може да е всеки.

А между другото, тази стажантска програма в момента набира хора (до 07.09.2021) Вижте повече за нея ТУК

А за Никола можете да видите повече тук: https://www.linkedin.com/in/nikolaboykov/

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Монтажът направи Александър Куманов от Фондация 42.  Джинглите в този епизод бяха записани със съдействието на Милена Чакандракова от радио Катра ФМ.

Този подкаст се реализира в рамките на проект „Канал 4“, финансиран от Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg)., с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.  „Канал 4“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: