Канал 4 – Епизод 35: Отношенията родители – деца и спектакълът „Вечерята“ на Херман Кох

Отново театър в рубриката за култура на Канал 4.

Независимо дали го харесат или не, те говорят за него и смислите, на които ги навежда. В новия ни епизод Юлиана и Виктория водят разговор за театралната постановка „Вечерята“, за отношенията родител—дете, за леко „сърцераздирателния“ им личен опит в тази сфера и за всичко, което са научили за себе си в ролята на дете, наблюдател, а и може би родител (спокойно и да, отново на това вътрешно дете). Нещата отново започнаха от конкретно изкуство и стигнаха до куктурата, универсални проблематики и психологическия ни рефлекс в живота.

Благодаря за слушането и моля, споделете в коментарите/лично на нас възмущенията, пристрастията и въодушебленията си, възникнали по време на епизода.

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Монтажът направи Александър Куманов от Фондация 42.  Джинглите в този епизод бяха записани със съдействието на Милена Чакандракова от радио Катра ФМ.

Този подкаст се реализира в рамките на проект „Канал 4“, финансиран от Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg)., с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.  „Канал 4“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: