Канал 4 Епизод 41 – Седянка с Чочо, Юлето и Ники

В този епизод от поредицата седянки на Канал 4, в студиото са Чочо, Юлето и Ники. И това всъщност е предпоследният ни епизод от този сезон и именно заради това правим връзка с началото. Темата отново са ТУЛУПИТЕ (или поне по-голямата част от времето говорим за това). И Чочо е тук, защото той беше водещ на първите ни два ТУЛУПски епизода, а Ники и Юлето се присъединиха към екипа на малко по-късен етап и не са имали дори шанс да се изкажат по темата.

Затова ще чуете и техните мисли. Но вече и въз основа на всички епизоди, които направихме.

P.S. Според един от тълковните речници значението на думата ТУЛУП е: Некомуникативен. Присъства тялом.Не участва нито с думи нито с действия.

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Епизодът е записан по идея на Ана Вълева и Чавдар Островски.

Монтажът направи Александър Куманов от Фондация 42.  Джинглите в този епизод бяха записани със съдействието на Милена Чакандракова от радио Катра ФМ.

Този подкаст се реализира в рамките на проект „Канал 4“, финансиран от Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg)., с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.  „Канал 4“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: