Канал 4 Епизод 42 – Край на сезона

Идеята на този епизод не е точно да си кажем „Чао“. Той и не звучи така. Въпреки че проектът, с помощта на който го създадохме, приключва. Екипът ни – също може би ще преживее промени, но през октомври отново ще създаваме за Вас. И ще създаваме с Вас! Т.е. ще търсим и нови участници. Ще записваме нови неща. Вече ще сме по-умели при планирането, при поведението пред микрофона, при намирането на послания, които хем да са наши, хем да са Ваши!

Идеята на този епизод е – да си кажем. Да си кажем разни неща, които не намерихме време да кажем в предходните 41 подкаста и над 20 влога. И в него участваме – Асен, Ники, Юлето, Чочо, Мишо, Ани. И всеки интервюира всеки. А отделно включихме и Сашо от Фондация 42 и Стилян, по-познат като Ринков.

До скоро!

Приятно слушане 🙂

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Монтажът направи Александър Куманов от Фондация 42.  Джинглите в този епизод бяха записани със съдействието на Милена Чакандракова от радио Катра ФМ.

Този подкаст се реализира в рамките на проект „Канал 4“, финансиран от Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg)., с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.  „Канал 4“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: