блог и събития

Кандидаствай за участие в екипа на Канал 4!

Всеки от нас е една медия, защото всеки от нас има какво да каже, и то си заслужава да бъде чуто. Не всеки го прави и не всеки е чут, защото не всеки знае как да го направи добре.

Всеки от нас може да бъде медия, когато има какво да каже. То си заслужава да бъде чуто и посланието има за цел да предаде информация до непознат получател. Не всеки обаче знае как да го направи добре. – Just a thought! 

Ако и ти имаш какво да кажеш и искаш да бъдеш чут, стани част от екипа на младежкия подкаст “Канал 4”! Заедно можем да провокираме младите хора в страната към критично мислене и инициативност.

ЗАЩО ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИШ?

Заедно ще развиваме “Канал 4” като място, на което младите хора в България могат да чуят интересни гледни точки, да се запознаят с успешни хора, каузи, инициативи и бизнеси и да провокират други млади слушатели да действаткъм действие.

Ако ти си:

  • на възраст 18-30 години;
  • искаш да научиш повече за това как се създава и поддържа медиен канал, как се формулират послания, как се създава качествено аудио и видео съдържание, какво означава да сме активни граждани и защо това е важно;
  • готов да отделиш от свободното си време, за да научиш отговорите на тези въпроси…

…значи в екипа на “Канал 4” има място за теб и твоите идеи.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  • Участие в екип от млади и мотивирани хора, част от които вече имат сериозен опит в създаването на подкаст съдържание.
  • Възможност да работиш с едни от най-добрите: професионалистите от радио „Катра ФМ“, подкаста „Свръхчовекът с Георги Ненов“ и уеб и медийни проекти от Rinkoff.online.
  • Поредица от обучения и срещи с професионалисти по различни теми – от социални медии, през медийна грамотност, запис и обработка на аудио и видео епизоди, до развитие на умения за критично мислене и това как да бъдем чути и разбрани.
  • Активна комуникация в мрежа от различни вече съществуващи подкасти, черпене на опит от извора с големи шепи.
  • Свобода на изразяване, свобода на инициатива, свобода на мнение!

Кандидатствай до 14 декември (дата), като попълниш тази анкета Местата са ограничени.

Линк към въпросник: https://forms.gle/p1bL9QoMMfnbepbK7

Виж повече за нас на нашия уебсайт, Facebook или Instagram страница.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ се изпълнява от Фондация „Четиридесет и две“ с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *