Кандидаствай за участие в екипа на Канал 4!

Всеки от нас е една медия, защото всеки от нас има какво да каже, и то си заслужава да бъде чуто. Не всеки го прави и не всеки е чут, защото не всеки знае как да го направи добре.

Всеки от нас може да бъде медия, когато има какво да каже. То си заслужава да бъде чуто и посланието има за цел да предаде информация до непознат получател. Не всеки обаче знае как да го направи добре. – Just a thought! 

Ако и ти имаш какво да кажеш и искаш да бъдеш чут, стани част от екипа на младежкия подкаст “Канал 4”! Заедно можем да провокираме младите хора в страната към критично мислене и инициативност.

ЗАЩО ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИШ?

Заедно ще развиваме “Канал 4” като място, на което младите хора в България могат да чуят интересни гледни точки, да се запознаят с успешни хора, каузи, инициативи и бизнеси и да провокират други млади слушатели да действаткъм действие.

Ако ти си:

  • на възраст 18-30 години;
  • искаш да научиш повече за това как се създава и поддържа медиен канал, как се формулират послания, как се създава качествено аудио и видео съдържание, какво означава да сме активни граждани и защо това е важно;
  • готов да отделиш от свободното си време, за да научиш отговорите на тези въпроси…

…значи в екипа на “Канал 4” има място за теб и твоите идеи.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?

  • Участие в екип от млади и мотивирани хора, част от които вече имат сериозен опит в създаването на подкаст съдържание.
  • Възможност да работиш с едни от най-добрите: професионалистите от радио „Катра ФМ“, подкаста „Свръхчовекът с Георги Ненов“ и уеб и медийни проекти от Rinkoff.online.
  • Поредица от обучения и срещи с професионалисти по различни теми – от социални медии, през медийна грамотност, запис и обработка на аудио и видео епизоди, до развитие на умения за критично мислене и това как да бъдем чути и разбрани.
  • Активна комуникация в мрежа от различни вече съществуващи подкасти, черпене на опит от извора с големи шепи.
  • Свобода на изразяване, свобода на инициатива, свобода на мнение!

Кандидатствай до 14 декември (дата), като попълниш тази анкета Местата са ограничени.

Линк към въпросник: https://forms.gle/p1bL9QoMMfnbepbK7

Виж повече за нас на нашия уебсайт, Facebook или Instagram страница.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ се изпълнява от Фондация „Четиридесет и две“ с финансовата подкрепа на Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.