блог и събития

Участвай в проучването на Канал 4 за нагласите на младите хора към подкастите!

За да направим Канал 4 по-добър имаме нужда от твоето мнение!

Това е едно проучване, което в огромната си част се състои от затворени въпроси – т.е. трябва просто да отбележиш кое според теб е вярното 🙂 И именно затова сме 100% убедени, че няма да представлява трудност за никого.

Няма да казваме, че ще отнеме 5 или 10 минути, защото при всеки е индивидулано, но със сигурност няма да те затрудни, ако:

  • си активен млад човек с позиция;
  • слушаш или гледаш подкасти;
  • имаш мнение какво би трябвало да се подобри около нас;
  • търсиш лидери и/или самият ти искаш да бъдеш такъв.

Всеки от нас може да бъде медия, когато има какво да каже. То си заслужава да бъде чуто и посланието има за цел да предаде информация до непознат получател. Не всеки обаче знае как да го направи добре. – Just a thought! 

Именно затова – дай ни твоя принос, за да бъдем ние и нашите партньори в мрежата от готини младежки подкасти, по-добри за теб!

Виж повече за нас на нашия уебсайт, Facebook или Instagram страница.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ се изпълнява от Фондация „Четиридесет и две“ с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *