CritiCastподкаст

Канал 4 Епизод 1 на Сезон 2 – Какво предстои?

С огромно вълнение ви представяме първи епизод на втори сезон. Настроението е далеч по-весело, а Ани, Вики, Асенката и Ники са заели почетните места.

В този епизод ще ви разкрием мнооого нови неща, които се надяваме да са толкова вълнуващи за вас, колкото и за нас. Обособихме четири нови рубрики: Ecocast, Culticast, Criticast и Acticast. За всяка една ще разберете подробности в самия епизод – кой ще ги води, какви теми предстоят, както и кои ще бъдат първите гости. И ако не сте забелязали – ИМАМЕ СИ НОВО СТУДИО! И нов сайт също си имаме. И нови попълнения на екипа. Общо взето почти всичко ни е ново, само целта ни е същата – да насърчим активното гражданство и критичното мислене.

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *