Стаж и практика за развитие на умения – Канал 4 S2E11

Стаж и практика за развитие на уменията

В днешния епизод (който реши да избяга от рубриките) Ани ви среща с Валерия Дойчева, старши консултант „Обучение и развитие“ в Lidl България.

Валерия има над 15 години опит в сферата на обучението и развитието, занимава се с програми, които поставят на фокус развитието на лидерите, и управлява различни младежки програми

Едно от най-важните неща за нея е да помага на младите хора да се развиват и да си поставят конкретни, измерими цели. Това е една от основните теми на епизода, заедно с важността на общностите, интеграцията на младите хора на пазара, ползите от кариерните програми на Lidl и още мнооого други.

За финал ви оставяме любим съвет от този епизод: „Бъдете актьори, а не декори.“ 

Повече за кариерните програми на Lidl може да научите тук: https://jobs.lidl.bg/uchenici-i-studenti

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: