Идва ли „Последният залез“? Канал 4 S2E12 CultiCast

В епизод 12 ще чуете вълнуващия разговор между Юлето и артистите Коста Каракашян и Антония Георгиева – режисьори на танцово-театралния имърсив (immersive – потапяне) спектакъл „Последният залез“. Проект, който обединява изкуството и екологията, с участието на “Грийнпийс”.

Ще чуете още и Carlos Aller – третия режисьор-хореограф на проекта.

Ще стане въпрос за личните усещания на режисьорския екип на “Последния залез”; за креативния процес на пърформанса; за изкуството, което провокира гражданска ангажираност към належащите световни климатични проблеми, и за силата, която всеки притежава – да действа и да променя.

Официално ви каним на “Последният залез” на 18, 19 и 21 май в Габрово! Спектакълът е изключителен и ще го помните дълго време!

Линк за събитието ТУК

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: