Kак младите хора да влияят върху взимането на решения? Канал 4, S2E22 CritiCast

В днешния епизод от рубриката Criticast гост на Асен е Атанас Радев, заместник-председател на Националния младежки форум (НМФ).

Атанас е студент в четвърти курс в специалност „Политология“ и се занимава активно с политика извън академичните среди. Родом е от Варна, а в свободното си време обича да се разхожда по крайбрежните алеи.

Ключовият въпрос, на който Асен и Атанас ще търсят отговор, е как младите хора могат да влияят на случващото се около тях.

В епизода са представени целите на най-голямата младежка платформа в България – НМФ, и какви са очакваните резултати от различните събития, насочени към активните млади хора.

Чуйте повече в епизода!

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: