Градски хроники: приключенията на един гражданин (със или без гащеризон)- Канал 4, епизод 41. ActiCast

В този епизод ще чуете интересни истории за едни гащеризони; съпътстващите мъки при изхвърлянето на стар диван; какво се случва, когато пуснете запитване до Столична община; мисията за градски напредък, който си е поставил един амбициозен екип и още…

Рубриката е Acticast, водещ е Жоро, а негов гост е Любо Георгиев.

Любо работи в сферата на архитектурата и урбанизма. В своя професионален път той натрупва проектантски, активистки и управленски опит. Между 2017 г. и края на 2021 г. Любо е директор на „Софияплан“ – звеното на Столичната община за стратегическо и пространствено планиране. От началото на 2022 г. той е председател на управителния съвет на Сдружение за градски политики.

След като изслушате този епизод, ще искате да сте следващият Октавиан Август на квартала, а събранието на входа ще е Римският сенат. Да си пръв сред равни, не е лошо! – Бел. Жоро

Не пропускайте да чуете целия епизод!

Чуйте повече в епизода!

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: