Erasmusholic

Erasmusholic – Имайте предвид тези 5 неща, когато се включвате в Еразъм+ проект

Вижте видеото тук:

Слушайте ни тук:

В този епизод Ния и Буба ви срещат със София Стоянова. Тя завършва френска филология в СУ „Св. Климент Охридски” и по време на следването си заминава на десетмесечен обмен по програма „Еразъм+“ в Лион, Франция. Любимото хоби на София – фотографията, е напът да се превърне в нейно професионално поприще, след като завърши магистратурата си.

В епизода, освен че София ни разказва за своите мотиви да замине на студентски обмен, за преживяването и уроците от него, тя дава и 5 полезни съвета към всички студенти, на които предстои да изживеят приключение по „Еразъм+“.

Освен тези 5 съвета какво да правите, когато сте на „Еразъм+“, очаквайте и втора част от поредицата с Буба, Ния и София, където ще чуете 5 неща, които да НЕ правите, когато сте на обмен.

Повече за възможностите за доброволчество в ЕС – https://europeansolidaritycorps.bg/.

Този епизод е от поредица в Канал 4, която е съфинансирана от Европейския съюз, програма: Европейски корпус за солидарност.

Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Европейската комисия или програма Европейски корпус за солидарност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *