CritiCastподкаст

Канал 4 е мъртъв, да живее Канал 4! Канал 4, епизод 55

Скъпи приятели,
налага се да ви съобщим, че „Канал 4“ е мъртъв.

…Или по-скоро така, както го познавате. Дойде време да сложим края на втори сезон, но и началото на нещо ново. Закриваме рубриките Ecocast, Criticast, Culticast и Acticast и официално режем лентата на сезон 3, с който идва свежа доза критично мислене, изцяло ново съдържание, епизоди и още повече младежка енергия. Защото е време за новите авторските проекти на Роберта, Ния, Жоро и Буба!

В този тийзър ще чуете повече за това какво да очаквате от предстоящите им епизоди и занимания, защо да ни следите, какво се римува с името на Ния, колко платихме да наемем зала 1 на НДК, както и за едно вълнуващо събитие, което ще организираме през септември.

Благодарим на фонд „Активни граждани“ и до нови срещи!

Не пропускайте сезон 3 на „Канал 4“.

Не пропускайте да чуете целия епизод!

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *