Erasmusholic

Erasmusholic – 5 неща, които…. част 2

Вижте видеото тук:

Слушайте ни тук:

В този епизод Ния и Буба отново ви срещат със София Стоянова. Както може би вече знаете от предния епизод тя завършва френска филология в СУ „Св. Климент Охридски” и по време на следването си заминава на десетмесечен обмен по Еразъм+ в Лион, Франция. В момента любимото хоби на София, а именно фотографията, е на път да се превърне и в нейно професионално поприще, след като завърши своята магистратура.

Във втората част на „Имайте предвид тези 5 неща, когато се включвате в Еразъм+ проект”

тя отново отправя  5 полезни съвета към всички студенти, на които предстои да изживеят приключението Еразъм+. Само че този път не ви съветва какво да правите, а напротив – какво да НЕ правите, когато сте на обмен.

С този епизод се надяваме да се посмеете, но също така и да си спестите някои главоболия и Еразъм+  неволи в бъдеще. Приятно гледане!

Повече за възможностите за доброволчество в ЕС – https://europeansolidaritycorps.bg/.

Този епизод е от поредица в Канал 4, която е съфинансирана от Европейския съюз, програма: Европейски корпус за солидарност.

Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Европейската комисия или програма Европейски корпус за солидарност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *