AUBGEKS

Позитивният двигател – Канал 4, Журналистика на колела, еп. 5

Вижте видеото тук:

Слушайте ни тук:

Защо е важно да съществуват позитивни новини?

Имат ли те място в ежедневието ни?

А имат ли негативна страна?

Какво общо имат почистването на градинката пред блока и медал от международна олимпиада?

Отговорите на тези въпроси, както и редица други любопитни теми, ще чуете в новия епизод на рубриката „Журналистика на колела“!

Днес в студиото гост на Жоро е Десислава Иванова – главен редактор на медийната платформа за позитивна журналистика Uspelite.bg.

От началото си през 2013 г. до сега uspelite.bg се установява като най-голямата позитивна медия в България. В сайта им ще намерите многобройни статии, свързани с благотворителни инициативи, успехи и постижения на българи в различни сфери, спортни, бизнес и културни новини, както и рубрики като „Доброто от деня”, „От сърце”, „Защо избрах България”, „Талантливите деца на България” и още много.

Да бъдеш позитивната промяна в света, е избор, който всеки от нас може да направи… точно сега.

Чуйте повече в епизода!

Можете да ни гледате и в YouTube канала ни Channel4Podcast.
Този епизод е от поредица в „Канал 4“, която е съфинансирана от Европейския съюз по програма „Европейски корпус за солидарност“.

Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Европейската комисия или програма Европейски корпус за солидарност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *