Позитивният двигател – Канал 4, Журналистика на колела, еп. 5

Вижте видеото тук:

Слушайте ни тук:

Защо е важно да съществуват позитивни новини?

Имат ли те място в ежедневието ни?

А имат ли негативна страна?

Какво общо имат почистването на градинката пред блока и медал от международна олимпиада?

Отговорите на тези въпроси, както и редица други любопитни теми, ще чуете в новия епизод на рубриката „Журналистика на колела“!

Днес в студиото гост на Жоро е Десислава Иванова – главен редактор на медийната платформа за позитивна журналистика Uspelite.bg.

От началото си през 2013 г. до сега uspelite.bg се установява като най-голямата позитивна медия в България. В сайта им ще намерите многобройни статии, свързани с благотворителни инициативи, успехи и постижения на българи в различни сфери, спортни, бизнес и културни новини, както и рубрики като „Доброто от деня”, „От сърце”, „Защо избрах България”, „Талантливите деца на България” и още много.

Да бъдеш позитивната промяна в света, е избор, който всеки от нас може да направи… точно сега.

Чуйте повече в епизода!

Можете да ни гледате и в YouTube канала ни Channel4Podcast.
Този епизод е от поредица в „Канал 4“, която е съфинансирана от Европейския съюз по програма „Европейски корпус за солидарност“.

Цялата отговорност за съдържанието на публикуваните епизоди се носи от Фондация „Четиридесет и две“ и при никакви обстоятелства не може да се приема, че те отразяват официалното становище на Европейската комисия или програма Европейски корпус за солидарност.