CritiCastКои са те?подкаст

Национален младежки форум НМФ – Кои са те? Е12

В епизод 12 на „Кои са те?“ ще ви представим Национален младежки форум (НМФ).

Младежки организации, младежки политики, участие на младите в обществено-политическите процеси, ефективно общуване с институции. Често се водят дискусии по тези теми, но защо трябва да се интересуваме?

Отговор на този въпрос ще получим днес, в епизод 12 на „Кои са те?“. Във фокуса ни застава Национален младежки форум (НМФ).

Жоро се срещна със Сара Бусари – студентка по медицина, председател на Асоциацията на студентите по медицина в България към СУ (АСМБ – СУ), участник в десетото издание на Национална младежка академия, и Даниел Джинсов – председател на Младежкото сдружение за мир и развитие на Балканите (МСМРБ), психолог по образование и обучител с над 10-годишен опит.

Как и защо е поставено началото на НМФ, какви дейности развиват АСМБ – СУ и МСМРБ, защо младежките организации са важни за обществено-политическите процеси, какво представлява Национална младежка академия и каква е нейната цел – отговорите на тези и други въпроси ще чуете в днешния епизод!

Това е последният епизод от рубриката „Кои са те?“, но с него дейността на „Канал 4“ не приключва. Все още има теми, на които не се обръща достатъчно внимание, а са от изключителна важност. Затова през 2024 г. стартираме нов проект, за който ще ви разкрием повече скоро!

„Канал 4“ и рубриката „Кои са те?“ се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *