Канал 4 – Епизод 27: За смисъла на борбата и последиците от нея. Гост: Слави Стоев

В този епизод Ани от екипа ни се срещна със Слави Стоев, който е организационен психолог, но и има своя рубрика в подкаста „Говори интернет“, която се нарича „Естествен интелект“.

Темата ни трябваше да бъде насочена към това как да бъдем лидери и да мотивираме хората в различни организации, но с течение на разговора всъщност се насочихме много повече към търсенето на смисъл, намирането на смисъл и борбата да постигаме разни неща. Засягаме доста теми – за мотивирането през даването на смисъл за хората, с които работим, за корпоративно-социалната отговорност и дали тя има отношение към избора на хората да работят в дадена компания, за оцеляването днес и за необходимостта да се гордеем с нещо, пък било то и колко сме зле „ние българите“.

Има много и страхотни идеи, които можете да си вземете от този разговор, не ги пропускайте!

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Монтажът направи Александър Куманов от Фондация 42.  Джинглите в този епизод бяха записани със съдействието на Милена Чакандракова от радио Катра ФМ.

Този подкаст се реализира в рамките на проект „Канал 4“, финансиран от Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg)., с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.  „Канал 4“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: