Канал 4 – Епизод 28: Red trigger – история за рокендрол, традиция и амбиция

Днес Аделина ви среща с Дариан (басист) и Михаил (вокалист) от пловдивската рок банда Red Trigger. Млади и талантливи, момчетата преследват своите мечти и възраждат на българската музикална сцена един от най-обичаните стилове музика, а именно рокендрола!

На крехка възраст се качват на голямата сцена на „България търси талант“ и отвяват публиката. В разговора ще чуете какво е да се занимаваш с музика в България, колко е важно да имаш подкрепа от най-близките и какво значи упорство и желание да се докажеш като млад артист у нас.

За финал няма как да пропуснем култoвата фраза на Михаил „успяхме да успеем“.

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Монтажът направи Александър Куманов от Фондация 42.  Джинглите в този епизод бяха записани със съдействието на Милена Чакандракова от радио Катра ФМ.

Този подкаст се реализира в рамките на проект „Канал 4“, финансиран от Фонд Активни граждани България (www.activecitizensfund.bg)., с финансовата подкрепа на Норвегия, Исландия и Лихтенщайн.  „Канал 4“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: