За развитието на ораторските умения – Канал 4, S2E18 CritiCast

В днешния епизод водещ е Иви, а нейни гости са Ваня Печикамъкова и Вартан Алексанян. Тримата учат заедно в магистърската специалност „Публична реч“ в НАТФИЗ. Там се запознават, а самата програма ги обединява в обща страст – ораторското изкуство.

Ваня, Вартан и Иви ще разсъждават върху това дали са ни нужни ораторски умения в ежедневна среда, социалните мрежи или само на сцена, както и какви качества трябва да притежава добрият говорител. Какви са предизвикателствата, които стоят пред него? Ще разкажат и за своите впечатления от академичното си образование. Ваня говори от опита си на журналист, който е бил репортер и директор на новинарската емисия в известна българска телевизия, а Вартан разгръща темата от позицията си на професионален актьор.

Чуйте повече в епизода!

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: