Бъдещето на енергията – Канал 4 S2E19 EcoCast с Балин Балинов от Грийнпийс

В днешния епизод на Ecocast гост на Ани е Балин Балинов, координатор на кампанията „Енергийни решения“ в „Грийнпийс“, Teen Station Mentor I и още много други интересни неща, за които ще чуете повече.

В самото начало на разговора Балин ни повежда по житейския си път, като споделя и за решението си да премине от медийния сектор към обществения.

Темата се завърта около възобновяемата енергия, защо е важно да сме по-информирани и какво може да направи всеки един от нас в посока на по-природосъобразен живот. Балин ни запознава и с кампанията „Енергийни решения“ на “Грийнпийс България“ препоръчва източници на полезна и достоверна информация по отношение на възобновяемата енергия.

Чуйте повече в епизода!

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: