ActiCastподкаст

Да си герой днес, е лесно – просто дари време! – Канал 4, епизод 50. ActiCast

Наталия Иванова от TimeHeroes гостува на Жоро в един обнадеждаващ епизод на Acticast.

Наталия е главен редактор и главен изпълнителен директор на TimeHeroes. Завършила е журналистика и в момента работи в гражданския сектор.

Двамата разказват за една съвременна форма на героизъм – да даряваш време за онези, които се нуждаят от теб. Освен че ще разберете какво са мисии, суперхора, отбори и „Купата на героите“ в контекста на TimeHeroes (или още фондация „Герои на времето“), ще научите колко невероятни възможности имате за доброволчество в големи градове и малки села. Шрифтът за хора с дислексия на Кристина Костова — Adys, изникна изненадващо в техния разговор, но си заслужава да се спомене и тук.

Ще чуете повече за осъществената на 354 места из страната магия на доброволчеството, за незаменимата подкрепа на 1080 организатори, които допринасят за изпълнението на 2633 мисии и превръщането на 91652 души в герои.

Не прпускайте да чуете целия епизод!

Можете да ни гледате и в YouTube в канала ни Channel4podcast.

Чуйте повече в епизода!

Последвайте ни!

Facebook – https://cutt.ly/gha8PKS

Instagram – https://cutt.ly/pha4yEP

Канал 4 се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *