CritiCastподкаст

WWF – Кои са те? Е4

В епизод 4 на рубриката ни „Кои са те?“ Жоро ни пренася в офиса на WWF България!

С Владимир Иванов – ръководител „Комуникации“ в българския клон на WWF, част от екипа вече над 10 години, разказват в детайли какво прави организацията и кои са хората зад каузи, простиращи се далеч отвъд опазването на природата.

След това Жоро и Ния представят предизвикателствата пред WWF и как дейността на организацията оказва влияние върху живота на всеки един от нас.

Ако искате да разберете кой приятел на динозаврите плува из р. Дунав, защо в България не можем да се погрижим за мечетата си и те трябва да ходят в Гърция, защо победата на WWF в Пирин е важна, както и какво можете да направите вие, за да подобрите средата си, чуйте епизода!

„Канал 4“ и рубриката „Кои са те?“ се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *