BeCause – Кои са те? Е5

Днес гостуваме в офиса на фондация BCause!
Влади ни среща с Елица Баракова – изпълнителен директор на организацията, която насърчава житейската промяна чрез развитие на дарителството и социалните инвестиции.

В интервюто с Елица ще разберете как фондация BCause е допринесла за развитието на дарителския сектор през дългогодишната ѝ работа
Изискват ли дарителите по-голяма отчетност и как я получават?
Създават ли се все по-смели дарителски кампании?

Как училищата вдъхновяват децата да даряват?

В хода на разговора ще получим отговор на тези, както и на още много въпроси.

Ще засегнем и едно вълнуващо събитие, което предстои – Щедрият вторник, и ще научим каква роля играят известните личности в събирането на дарения. И не на последно място – що е то социален акселератор и каква е връзката му с център „Ринкър“ за предприемачество и обучение.

„Канал 4“ и рубриката „Кои са те?“ се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: