Операция Плюшено мече – Кои са те? Е7

То стои зад коледната кампания с главно „к“, но и е разработило ефективна програма за подпомагане, функционираща през цялата година – представяме ви сдружение „Операция: Плюшено мече“!

Влади се срещна с Михаела Стойкова – ръководител и основател на „Операция: Плюшено мече“, която разказа повече за това как и защо е създадена организацията, какъв е процесът зад осъществяването на най-мащабната Коледна кампания в България и какво представлява програмата „Скритите таланти на България“.

В края на епизода ще разберете каква екипна дейност ни предстои и как вие можете да подкрепите организацията (не само по Коледа, но и целогодишно), а в блога ни ще намерите материал с полезни линкове за повече информация.

„Канал 4“ и рубриката „Кои са те?“ се реализира от изцяло младежки екип към Фондация „Четиридесет и две“ и с финансовата подкрепа на Фонд Активни граждани България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство. www.activecitizensfund.bg.

Проект „Мрежа от платформи за активно гражданство“ цели да подпомогне процеса по изграждането на умения за критично мислене сред младежите и да насърчи осъзнаването им като граждани с права и отговорности в обществото.

Чуйте ни тук: